Apps & Mediefiler

Apps & Mediefiler


MSC Mindfulness

Er en app med lyd og billedfiler, der understøtter arbejdet med mindfulness. Det anbefales at melde sig til et kursus ledet af en uddannet mindfulnessinstruktør for at få det fulde udbytte af øvelserne. Med denne app er det let at hente nogle af de øvelser, vi arbejder med på kurset, så du let kan have dem tilgængelige, når du har brug for dem.

Køb 69,- kr.

MSC Mindfulness til børn og unge

Er en app med mindfulnessøvelser til børn og unge som styrker fokuseringsevnen og evnen til at kunne hvile i sig selv. Appen er todelt, så der er en del, der henvender sig til mindre børn og nybegyndere inden for mindfulness, og en anden del der henvender sig til større børn og unge. For at få det optimale udbytte, anbefales det at barnet Introduceres til øvelserne af en uddannet mindfulnessinstruktør.

Køb 69,- kr.

MSC-Massagehistorier

På mine kurser for pædagogisk personale blev der efterspurgt flere øvelser med massagehistorier, da de er gode til at introducere børn til arbejdet med mindfulness. På en legende måde arbejdes der bl.a. med at kunne mærke sig selv, finde ro og koncentration samt at aflæse egne og andres signaler. Alle historierne er indtalt på lydfiler og indledes med en kort introduktion, således at du som voksen kan have din fulde opmærksomhed på børnene.

Køb 69,- kr.

”Jeg er blevet gladere og har fundet en helt ny indre ro.”

”Jeg har fået mere ro i min hverdag ved at jeg er blevet bedre til at tage én ting ad gangen. Stresser ikke så meget op. Bedre til at sige pyt.”

”Sidst på dagen kunne jeg mærke, at min tålmodighed helt klart var blevet mindre, og mine skuldre var trukket op om ørerne. Jeg lavede en aftale med mine kollegaer om at holde en pause. Jeg gik dernæst ind og mediterede. Efter 20 minutters meditation var det meget mærkbart, at jeg havde fået mere ro. Skuldrene var faldet på plads, og jeg kunne igen gå tilbage til arbejdet med et smil og større overskud. Det var en rigtig dejlig fornemmelse, så det er noget, der vil blive gentaget.”

”Efter at have mediteret kunne jeg tydeligt mærke at jeg havde meget mere energi og overblik til at håndtere situationen.”

”Min datter har fået lettere ved at sove.”

”Jeg har fået det bedre med mig selv. Det er lettere at slappe af.”

”Jeg har virkelig fået erfaring med, både på egen krop og sammen med eleverne, hvad arbejdet med fokus og det at have kontakt til sig selv kan gøre.”

”Så dejligt at der er kommet flere massagehistorier. Børnene elsker dem.”

 

Følg MSC på Facebook