Persondatapolitik


Sådan passer vi på persondata

Det er vigtigt for os, at du er tryg ved, vores behandling af din persondata. Derfor kan du i denne persondatapolitik læse, hvordan vi behandler din persondata på en ansvarsfuld måde med respekt for dit privatliv og selvfølgelig efter gældende regler på området.

Hvornår denne Persondatapolitik gælder og din accept

Vores persondatapolitik gælder for alle MSC-Centrets forretningsprocesser og brug af hjemmesider, domæner og online fællesskaber.

Persondata er personlige oplysninger, som kan bruges til at identificere dig som person. Det kan være din adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi er nødt til at behandle dine personoplysninger for at kunne betjene dig som kunde eller samarbejdspartner. Som bruger af vores hjemmeside, og når du retter henvendelse til os eller tilmelde dig vores kurser, uddannelse eller andre aktiviteter, accepterer du denne persondatapolitik.

Hvis persondata behandler vi og hvorfor?

Vi behandler persondata om kunder, kontaktpersoner og samarbejdspartnere. Vi behandler desuden persondata om potentielle kunder og andre, der retter henvendelse til os gennem vores hjemmeside eller andre kanaler.

Formålene med at behandle persondata er:

Det juridiske grundlag vores behandling af persondata bygger primært på, at MSC-Centret har en legitim interesse i at behandle din persondata på en måde, som efter vores overbevisning ikke er i konflikt med dine rettigheder ift. persondatabeskyttelse og selvbestemmelse.

Sådan indsamler og opbevarer vi din persondata

Vores primære indsamling af persondata sker direkte gennem dig, eksempelvis når du tilmelder dig vores uddannelser og kurser, eller hvis du retter henvendelse til os gennem mail eller telefon.

MSC-Centret forpligter sig til at undgå uautoriseret adgang eller afvigende behandling af din persondata. Derfor behandler vi dine oplysninger i overensstemmelse med persondataloven.

Det gør vi bl.a. gennem kryptering af data og ved brug af adgangskoder til oplysninger.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores markedsføring, har du ret til at fravælge dette. Du kan gøre det nemt ved at sende os en mail på msc@newmail.dk hvor du skriver, at du ønsker at framelde dig markedsføring fra MSC-Centret.

Vi gør venligst opmærksom på, at selvom du fravælger vores markedsføring, kan du stadig få meddelelser fra os af administrativ karakter. Det kan være opfølgning på et køb eller en tilmelding, du har foretaget, som sikrer, at vi kan levere det, du har bestilt.Du er velkommen til at kontakte os på msc@newmail.dk hvis du har spørgsmål til nedenstående, eller hvis du har andre spørgsmål til, hvordan vi behandler din persondata.