Udtalelser


Chef for hjemmeplejen i Herning Kommune Udtaler:

Stine har startet et projekt med kurser i bevidst nærvær i hverdagen (Mindfulness) skræddersyet til vores behov. Kurset er blevet tilbudt medarbejderne i hjemmeplejen i Herning Kommune som et stressforebyggende tiltag. Efter et halvt år kan vi konstatere mindre sygefravær, og de ansatte er blevet bedre til at håndtere udfordringer og pressede situationer i hverdagen. Desuden er der en bedre stemning i de forskellige teams, og de ansatte er blevet mere bevidste om egen indflydelse på positivt arbejdsmiljø. Vi er meget tilfredse med forløbet og kan varmt anbefale det til andre kommuner, der ønsker at spare på sygefraværskontoen og skabe et bedre arbejdsmiljø.

HR Chef i Skive udtaler:
“Stine førte os i løbet af tre timer igennem et både sjovt og indsigtsfuldt program, som gav os et fint indblik i hvad mindfulness er, hvordan det anvendes i praksis og hvilke personlige og faglige muligheder det giver os. Stine har været en god samarbejdspartner i forhold til både planlægning og gennemførelse af workshoppen.”
 

Leder udtaler i Holstebro:

“Både mine medarbejdere og jeg er utrolig glade for de værktøjer vi har fået. Det er noget, der kan gøre en forskel i hverdagen i forhold til arbejdsglæde og trivsel. Specielt de, der var stressede, har haft et stort udbytte, og det har nedbragt sygefraværet.”
 

Salgschef i Skive udtaler:

“Det var simpelthen rigtig godt! Jeg synes Stine fik trykket på de rigtige knapper på bare 45 min. – specielt det med at se positivt på tingene, det at holde fokus og koncentrere sig, og det er vel i bund og grund det, der gør de fleste ting nemmere. Det kan vi anbefale til andre. ?”


Vi evaluerer som afslutning på alle vores kurser, for altid at være sikre på at deltagerne får det optimale udbytte. Derfor er nedenstående blot et lille udpluk af mange positive udtalelser: